Werkzaamheden

A76: 's nachts dicht tussen knooppunt Ten Esschen en Duitse grens; 4 - 5 juni 2024

Gepubliceerd op: 31 mei 2024, 12.29 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A76 in Limburg. Hierdoor is de A76 tussen knooppunt Ten Esschen en de Duitse grens richting Duitsland afgesloten van dinsdag 4 juni 21.00 tot woensdag 5 juni 2024 05.00 uur.

De tussenliggende op- en afritten en de parkeergelegenheid Tienbaan is ook afgesloten. Hou rekening met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting A76

Dinsdag 4 juni 21.00 tot woensdag 5 juni 05.00 uur. A76 tussen knooppunt Ten Esschen en de Duitse grens richting Duitsland:

  • verbindingsweg A79/A76 ter hoogte van knooppunt Kunderberg komende vanuit Maastricht
  • op- en afrit Simpelveld (7) van de A76
  • parkeerplaats/Verzorgingsplaats Tienbaan met aangrenzend tankstation (SHELL) gelegen langs de A76

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

De werkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie A76

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Lees het nieuwsbericht A76 dicht in avond en nacht tussen knooppunt Kerensheide en Ten Esschen (richting Heerlen); 3 - 4 juni 2024.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.