Werkzaamheden

A10: Ring Oost Amsterdam ’s nachts dicht: 7 - 9 juni 2024

Gepubliceerd op: 5 juni 2024, 12.42 uur

Van 7 tot 10 juni 2024 werkt Rijkswaterstaat aan het asfalt op de Ring A10 Oost. Tijdens 3 nachten wordt het asfalt vervangen tussen knooppunt Watergraafsmeer en Amstel. Verkeer wordt omgeleid via A9 en moet rekening houden met ongeveer 10 minuten extra reistijd.

Deze werkzaamheden zijn uitgebreid: Ring A10 Oost Amsterdam weekend dicht

De werkzaamheden beginnen elke avond om 23.00 uur en eindigen om 05.00 uur. Overdag is de weg open. Verkeer met de bestemming Amsterdam-Zuid wordt vanaf knooppunt Watergraafsmeer omgeleid via de A1, A9 en A2. De afslagen S111, S112 en S113 tussen knooppunt Watergraafsmeer en Amstel zijn afgesloten en te bereiken via de buitenring (Ring A10 Oost richting Amsterdam-Noord).

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Asfaltwerkzaamheden A10

Het asfalt op dit deel van de Ring van Amsterdam is aan vervanging toe. In deze 3 nachten worden kwetsbare stukken in het asfalt vervangen. De werkzaamheden zijn een overbrugging tot het groot onderhoud aan de Ring A10 Oost dat in 2025 plaatsvindt. Dan wordt op de hele Ring A10 Oost het asfalt vervangen. Ook wordt er gewerkt aan de vangrail, hemelwaterafvoer en verschillende voegovergangen.

Onderhoud A10

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voeren we regelmatig beheerwerkzaamheden en onderhoud uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Advies aan weggebruikers

We adviseren weggebruikers de omleidingsborden te volgen en de reis voor te bereiden met behulp van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Op die manier zijn weggebruikers het snelst op hun bestemming.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, neem dan contact met ons op.