Werkzaamheden

A76 ’s nachts dicht tussen knooppunt Kunderberg en Kerensheide (richting Sittard); 6 - 7 juni 2024

Gepubliceerd op: 4 juni 2024, 10.26 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A76. Hierdoor is de A76 tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kerensheide richting Sittard van donderdag 6 juni 21.00 tot vrijdag 7 juni 204 05.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Houd rekening met omleidingen extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting A76

Van A76 donderdag 6 juni 21.00 tot vrijdag 7 juni 05.00 uur is tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kerensheide richting Sittard:

  • afrit Heerlen-Noord (6)
  • oprit/aansluiting N281 naar de A76 richting Sittard
  • op- en afrit Nuth (5)
  • afrit Spaubeek (3)
  • op- en afrit Geleen (2)

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Werkzaamheden is weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A76

Deze werkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels terugkerend nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie A76

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.