Nieuwsbericht

Nieuwe online Magazine Rijkswaterstaat &

Gepubliceerd op: 20 juni 2024, 12.13 uur

De nieuwe editie van het zakelijke online magazine Rijkswaterstaat & staat live.

Deze keer bevat Rijkswaterstaat & een artikel met onze nieuwe directeur-generaal Martin Wijnen waarin hij zijn intent message en de samenwerking met de markt onder de aandacht brengt. Verder bevat deze editie een artikel over datagedreven assetmanagement in de praktijk waar Rijkswaterstaat samen met 5 aannemers samenwerkt.

Daarnaast staan we door middel van een rondetafelgesprek met onder andere Bob Demoet uitgebreid stil bij het gezamenlijk verbeteren van de Veiligheidscultuurladder en blikt Jean Luc Beguin (CPO) in een interview terug op zijn loopbaan bij Rijkswaterstaat en hoe belangrijk het is om samen met de markt op te trekken om verandering teweeg te brengen.

Verder hebben we een artikel over het programma Innovaties in de Kustlijnzorg (IKZ) met de Zandvleugel als voorbeeld waar het voornamelijk draait om het duurzaam verplaatsen van grote hoeveelheden zand. We sluiten dit magazine af met een artikel over de Duurzame Impact Strategie Infra waar het actieplan en duurzame wegverharding in centraal staat.

Ontvangt u dit magazine graag automatisch? En blijft u graag op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws? Abonneer u dan op Rijkswaterstaat &. U ontvangt dan 4 keer per jaar het e-zine Zakelijk & Innovatie, plus onze maandelijkse nieuwsbrief.

Direct aanmelden