Nieuwsbericht

Online magazine Bereikbaar Zeeland: Renovatie Krammersluizencomplex gegund

Gepubliceerd op: 2 juli 2024, 11.17 uur

Eind mei 2024 is de renovatie van de Krammersluizen definitief gegund aan aannemingscombinatie ZEEKR. De renovatie van de Krammersluizen maakt de sluizen naast toekomstbestendig ook moderner, sneller, duurzamer en visvriendelijker.

Voor de werkzaamheden daadwerkelijk starten, is een goede voorbereiding nodig. In het magazine Bereikbaar Zeeland vertellen we hier meer over.

Over het magazine Bereikbaar Zeeland

In de 12e editie van het magazine leest u meer over de onderhoudsuitdaging op de Tholensebrug en hoe we samen met Provincie Zeeland werken aan minder hinder. Ook nemen we u mee in de voortgang en mijlpalen van het uitgevoerde onderhoud én vertelt Ecoloog Alex Wieland hoe we het leefgebied van de vleermuis beschermen.

De zomerperiode betekent meer verkeer op de Zeeuwse wegen. Hoe houden we met tropische temperaturen, veel toeristen en dagjesmensen de wegen veilig? En hoeveel km aan geleiderails, wegen, fietspaden en sloten onderhouden we?

Abonneren magazine ‘Bereikbaar Zeeland’

U kunt alle verhalen nu bekijken in het magazine Bereikbaar Zeeland. Wilt u automatisch een melding ontvangen van volgende edities? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Bereikbaar Zeeland. Zo ontvangt u in het vervolg als eerste de nieuwsbrief met het magazine in uw mailbox.

We werken de komende jaren aan vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur. Veel bruggen, tunnels, sluizen en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Ze zijn door de jaren heen intensief belast door steeds meer en steeds zwaarder verkeer.

Dit vergroot de kans op storingen en daarom worden ze nu vernieuwd.

Meer informatie bereikbaar Zeeland

Kijk voor meer informatie op de projectpagina Samen werken aan een bereikbaar Zeeland voor een overzicht van alle projecten.