Werkzaamheden

A2 flinke files verwacht; donderdagavond 22 tot en met maandagochtend 26 augustus 2024

Gepubliceerd op: 22 augustus 2024, 15.45 uur

We voeren tot 30 september 2024 groot onderhoud uit aan de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Tot die tijd is de A2 nog 4 weekenden afgesloten. Het 2e weekend staat nu voor de deur.

Vanaf donderdagavond 22 augustus tot en met maandagochtend 26 augustus 2024 is de A2 volledig afgesloten van knooppunt Oudenrijn tot knooppunt Everdingen.

Het advies is om vrijdag 22 augustus 2024 en het weekend de (snel)wegen rondom Nieuwegein en Utrecht te mijden. Stel op die dagen daarom waar mogelijk uw reis uit. Moet u toch de weg op? Volg de omleidingsroute en niet de route die uw navigatiesysteem aangeeft.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Hinder A2

Het 1e weekend met werkzaamheden was er sprake van veel hinder door regen, ongevallen, sluipverkeer en veel lokaal verkeer. Om dit te voorkomen nemen Rijkswaterstaat en de gemeente Nieuwegein extra maatregelen. Een overzicht van alle hinder van het werk op de A2 is te vinden op de projectpagina Groot onderhoud A2.

Meer informatie is ook te vinden op de website vanAnaarBeter. Nu en de komende jaren voert Rijkswaterstaat in heel Nederland veel groot onderhoud uit. Ook vervangen of renoveren we vele bruggen, sluizen, stuwen, tunnels en viaducten. Deze werkzaamheden veroorzaken veel hinder.

Een gedetailleerde planning van de werkzaamheden per regio is te vinden op de Groot onderhoud wegen en vaarwegen.