Nieuwsbericht

InfraTech 2025: inschrijving Innovatieprijs 2025 geopend

Gepubliceerd op: 6 augustus 2024, 12.53 uur

Van 14 tot en met 17 januari 2025 is Rijkswaterstaat samen met gemeente Rotterdam gastheer van de InfraTech: de ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de infrastructuur.

De InfraTech 2025 heeft het thema ‘Ruimte voor ontwikkeling’. Het is het moment om elkaar te ontmoeten en samen te kijken naar de toekomst. Samen met overheden, zakelijke partners, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties werken we aan infrastructurele projecten die steeds complexer worden.

InfraTech innovatieprijs

Met de Innovatieprijs stimuleert InfraTech innovatieve ideeën op het gebied van het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur. Dit kunnen innovaties zijn op allerlei gebieden, bijvoorbeeld vaarwegen, spoorwegen, kabels en leidingen, IT-infrastructuur, wegen, landuitbreidingen, industriële complexen en warmte transportleidingen.

Heeft u of uw netwerk vanuit overheden of de markt een productinnovatie, procesinnovatie of een duurzame samenwerking afgerond, dien dan uw innovatie voor 30 september 2024 in via de website van InfraTech en maak kans op de InfraTech Innovatieprijs 2025, die tijdens de vakbeurs zal worden uitgereikt.

De uitreiking vindt plaats op 15 januari 2025 om 11.00 uur op het Rijkswaterstaat paviljoen in hal 6. De InfraTech Innovatieprijs is een prestigieuze prijs georganiseerd door Bouwend Nederland en Rotterdam Ahoy.

Ook meedoen aan de InfraTech Innovatieprijs 2025? Schrijf u in op de website van InfraTech.

Meer informatie InfraTech 2025

Meer informatie over de beurs zelf vindt u op de website InfraTech.