Werkzaamheden

N36 afgesloten Almelo - Dedemsvaart; 6 - 15 september 2024

Gepubliceerd op: 22 augustus 2024, 14.47 uur

We voeren werkzaamheden uit aan de N36 tussen Almelo en Dedemsvaart van vrijdag 6 september 20.00 tot zondag 15 september 2024 23.00 uur.

In verband met de werkzaamheden is de N36 in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer tussen Westerhaar en Ommen/Hardenberg.

We adviseren weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Werkzaamheden kruispunt N36/Beerzerweg

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt en het aanbrengen van markeringen en detectielussen ter hoogte van het kruispunt N36 met de Beerzerweg. Daarnaast voeren we onderhoud uit aan 3 viaducten op de N36. Deze werkzaamheden zijn onder andere het herstellen van betonschades.

Regelmatig voeren we groot onderhoud uit aan de rijkswegen om de doorstroming en veiligheid te kunnen blijven garanderen. Door deze werkzaamheden uit te voeren voorkomen we asfaltschades, herstelwerkzaamheden en extra hinder voor de weggebruiker.

Afsluiting N36

In verband met de werkzaamheden is de N36 afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf vrijdag 6 september 20.00 tot zondag 15 september 2024 23.00 uur.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroute N36

Doorgaand verkeer in beide richtingen wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Er gelden verschillende omleidings- en adviesroutes. Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.