Werkzaamheden

N61/N57/N59/A58 ’s nachts dicht, vanwege onderhoud wegen Zeeland; september - december 2024

Gepubliceerd op: 29 augustus 2024, 13.00 uur

Wie van september tot en met december 2024 rondrijdt op de Zeeuwse rijkswegen kan een nachtelijke afsluiting tegenkomen. De laatste maanden van 2024 wordt er hard gewerkt om de wegen te onderhouden. Zo kan het verkeer veilig blijven rijden, met zo weinig mogelijk hinder tijdens het werk.

60 nachtafsluitingen in Zeeland

Verspreid over de provincie Zeeland zijn er op de N61, N57, N59 en A58 in 4 maanden zeker 60 nachtafsluitingen te verwachten. De verkeershinder is in de meeste gevallen zeer klein en gele borden geven de omleidingsroutes aan. Werkzaamheden worden minimaal 2 weken van tevoren aangekondigd langs de weg.

Verschillend onderhoud wegen Zeeland

We moeten verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo worden bijvoorbeeld de bermen gemaaid. We voeren op meerdere plaatsen levensduurverlengend onderhoud uit aan het asfalt. Verder voeren we ook kleinere reparaties uit.

Ook gaan we volop aan de slag met het plaatsen van nieuwe ledverlichting. Om te bepalen welk groot onderhoud nodig is in de komende jaren voeren we verschillende onderzoeken uit, zoals asfaltboringen en inspecties aan onze viaducten.

Herplanten bomen

Verder krijgen weggebruikers ook overdag te maken met onze werkzaamheden. We gaan op een aantal plaatsen bomen herplanten. En op alle Zeeuwse verzorgingsplaatsen komen nieuwe, modernere afvalcontainers. Daarom zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar op een verzorgingsplaats.

Meer informatie onderhoud wegen Zeeland

De actuele planning vindt u op onze pagina onderhoud wegen Zeeland. Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.

Ook de provincie Zeeland voert de komende tijd veel onderhoud aan haar wegen uit. Kijk daarvoor op website van de provincie Zeeland.