Werkzaamheden

A2 tussen knooppunten De Hogt en Batadorp dicht; 27 - 30 september 2024

Gepubliceerd op: 13 september 2024, 10.55 uur

Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A2 tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Batadorp in de richting van Tilburg.

Hierdoor is de A2 tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Batadorp in de richting van Tilburg afgesloten van vrijdag 27 september 21.00  tot maandag 30 september 2024 05.00 uur. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd die kan oplopen tot 50 minuten.

Afsluitingen A2

Van vrijdag 27 september 21.00 tot maandag 30 september 2024 05.00 uur is de A2 dicht:

  • tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Batadorp richting Tilburg
  • A67/A2 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt De Hogt vanuit Venlo en Maastricht richting Tilburg

Omleidingsroutes A2

Het verkeer ter hoogte van knoopunt Leenderheide richting Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Tilburg wordt als volgt omgeleid:

  • Ga ter hoogte van knooppunt Leenderheide over op de N2n richting afrit 29 tot en met 33.

Het verkeer ter hoogte van knooppunt De Hogt richting Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Tilburg wordt als volgt omgeleid:

  • Ga ter hoogte van knooppunt De Hogt over op de N2n richting afrit Meerhoven-Zuid (30a).

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoud is weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Dit onderhoud valt onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie A2

Kijk voor de actuele reisinformatie op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.