Werkzaamheden

Aanpassing verkeerssituatie N247 en S116

Gepubliceerd op: 2 oktober 2024, 16.37 uur

Rijkswaterstaat is gestart met het vervangen van de geluidsschermen langs de A10 Noord. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de verkeerssituatie op en rond de snelweg aangepast.

Hinder verminderen A10 Noord

Zo zijn er op de A10 rijstroken versmald en geldt er een maximum snelheid van 90 km/h. Op zowel de N247 als de oprit S116 is 1 van de 2 rijstroken richting de A10 afgezet. Aangezien de geluidsschermen langs deze oprit op korte termijn nog niet vervangen gaan worden, is besloten om de afgesloten rijstroken weer open te stellen voor verkeer.

Hierdoor zal de ontstane extra verkeersdrukte op N247 en de oprit verminderen. Er vanuit gaande dat de weersomstandigheden gunstig zijn, worden de afzettingen in de nacht van donderdag 3 oktober op vrijdag 4 oktober 2024 weggehaald. De S116 zal dan tijdelijk afgesloten zijn voor verkeer.

Vanaf vrijdagochtend 4 oktober 2024 zijn er dan weer 2 rijstroken open richting de A10. DeĀ geluidsschermen langs de oprit S116 worden op een later moment alsnog vervangen. Samen met de aannemer wordt momenteel gekeken hoe deze werkzaamheden met zo min mogelijk overlast voor het verkeer kunnen worden uitgevoerd.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer