Werkzaamheden

A10 Noord: onderhoud tussen Watergraafsmeer en Durgerdam; 20 juli - 9 september 2024

Gepubliceerd op: 15 juli 2024, 16.53 uur

Van 20 juli tot 9 september 2024 voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen Watergraafsmeer en Durgerdam. De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd en zorgen voor hinder voor de weggebruiker.

Op drukke momenten kan de extra reistijd oplopen tot tussen de 30 en 60 minuten.

Tijdens de werkzaamheden vervangen we de voegen en het asfalt. Ook voeren we meteen onderhoud uit in de naastgelegen Zeeburgertunnel. Zo zorgen we voor veilige Zeeburgerbruggen voor de komende 15 jaar. En voorkomen we onverwachte hinder in de toekomst.

Het werk wordt in 2 fases uitgevoerd. Eerst sluiten we het deel richting Amsterdam-Noord (de buitenring), dan het deel richting Amsterdam-Oost (de binnenring).

Wanneer en waar wordt gewerkt Ring A10

  • Van zaterdag 20 juli 23.59 tot woensdag 14 augustus 2024 23.59 uur is de A10 Noord dicht van knooppunt Watergraafsmeer tot en met de afrit S115 Durgerdam (buitenring, richting Amsterdam-Noord), inclusief de op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Noord). Gebruik voor IJburg de op- en afrit op de A1. De oprit van de S115 blijft open voor het verkeer richting Zaanstad en Purmerend.
  • Van donderdag 15 augustus 00.01 tot maandag 9 september 2024 05.00 uur wordt gewerkt van oprit Durgerdam tot knooppunt Watergraafsmeer (binnenring richting Amsterdam-Oost). De op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Oost) is gesloten. Afrit S115 naar Durgerdam blijft open.

In deze laatste periode is de verbindingsweg van A8 naar A10 Noord dicht. Met deze afsluiting zorgen we dat het niet te druk wordt in de omgeving van Amsterdam-Noord.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Hinder Ring A10

Houd rekening met extra reistijd die op drukke momenten kan oplopen tot tussen de 30 en 60 minuten. Is de buitenring afgesloten? Dan rijdt u via de binnenring naar uw bestemming, en omgekeerd.

Zomerwerkzaamheden Ring A10

We werken deze zomer aan diverse projecten op en rond de Ring A10 van Amsterdam. Het doel is om onze infrastructuur in goede conditie te brengen, te houden én toekomstbestendig te maken. Deze zomer wordt er gewerkt op de A7 bij Purmerend, A10 Noord, A10 Zuid en A9 Badhoevedorp-Holendrecht. Deze werkzaamheden voeren we tegelijk uit in de zomer, omdat er dan minder verkeer op de weg is.

Voor een overzicht van alle werkzaamheden kijkt u op de pagina Bereikbaar Noord-Holland.

Meer informatie werkzaamheden Ring A10

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.