Werkzaamheden

A76 tussen knooppunt Kerensheide en Belgische grens 's nachts dicht richting Genk; 21 - 22 augustus 2024

Gepubliceerd op: 7 augustus 2024, 16.06 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A76. Hierdoor is de A76 afgesloten tussen knooppunt Kerensheide en de Belgische grens van woensdag 21 augustus 21.00 tot donderdag 22 augustus 2024 05.00 uur.

De tussenliggende oprit Stein (1) van de A76 richting de Belgische grens is ook afgesloten. Houd rekening met 30 minuten extra reistijd.

Afsluitingen A76

A76 tussen knooppunt Kerensheide grens met België richting Genk/BE is van woensdag 21 augustus 21.00 tot donderdag 22 augustus 2024 05.00 uur afgesloten op de volgende punten: 

  • A76/A2 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Kerensheide komende vanuit Heerlen richting Eindhoven
  • A2/A76 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Kerensheide komende vanuit Eindhoven richting Genk/BE
  • hoofdrijbaan A76 ter hoogte van knooppunt Kerensheide richting Genk/BE
  • oprit Stein (1) van de A76 richting Genk/BE

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes A76

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoud is weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaien, herstel openbare verlichting, reinigen goten en kolken, zwerfvuil ruimen, voegen schoonmaken, onderhoud kunstwerken, herstel geleiderail en het reinigen van ZOAB. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan het snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A76

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of neem contact met ons op.