Werkzaamheden

A10 Zuid: afgesloten richting A4/Schiphol; 27 - 30 september 2024

Gepubliceerd op: 25 september 2024, 16.08 uur

Van vrijdagavond 27 september 22.00 tot maandagochtend 30 september 2024 05.00 uur is de A10 Zuid binnenring tussen knooppunt Amstel en knooppunt De Nieuwe Meer en ter hoogte van knooppunt Watergraafsmeer afgesloten.

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten.

De afsluitingen zijn vanwege werkzaamheden door het project Zuidasdok ter voorbereiding op de verbreding van de A10 Zuid met extra rijstroken en een fly-over in knooppunt De Nieuwe Meer.

Om ruimte te maken voor het uitvoeren van deze werkzaamheden, worden onder andere bestaande rijstroken versmald en verschoven. Ook vinden er kapwerkzaamheden plaats.

Afsluitingen A10 Zuid

De binnenring A10 is dicht vanaf knooppunt Amstel tot knooppunt De Nieuwe Meer. Daarnaast is de A10 Oost binnenring ter hoogte van knooppunt Watergraafsmeer dicht. De afsluitingen leiden tot forse hinder aan de zuidkant van Amsterdam.

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd, die kan oplopen tot 60 minuten. Dit is de 4e weekendafsluiting van de A10 Zuid in 2024 in een reeks van in totaal 8 weekenden.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A9. Verkeer richting het noorden kan ook omrijden via de A10 Noord. Verkeer op de A10 Noord richting de A10 Zuid wordt vanwege de afsluiting bij knooppunt Watergraafsmeer omgeleid via de A1 en A9.

Gele borden langs de weg en de route informatiepanelen (drips) boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers kunnen een persoonlijk reisadvies vragen via Ask&GO.