Werkzaamheden

N11 dicht door werkzaamheden; 27 - 28 september en 4 - 5 oktober 2024

Gepubliceerd op: 24 september 2024, 16.25 uur

We werken van vrijdag 27 september 21.00 tot zaterdag 28 september 14.00 uur en van vrijdag 4 oktober 21.00 tot zaterdag 5 oktober 2024 14.00 uur aan de N11. De N11 is tijdens de werkzaamheden in beide richtingen gesloten. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Vanaf 27 september 's avonds tot in de middag van 28 september 2024 wordt de N11 in beide richtingen afgesloten tussen de kruising met de Burgemeester Smeetsweg en afrit 10 Alphen aan den Rijn-Oost. Alle tussengelegen afritten en kruisingen worden afgesloten. De toerit van afrit 10 in de richting van Gouda is open voor al het verkeer.

Vanaf 4 oktober 's avonds tot in de middag van 5 oktober 2024 wordt de N11 in beide richtingen afgesloten tussen afrit 10 Alphen aan den Rijn-Oost en de aansluiting met de A12. Alle tussengelegen afritten worden afgesloten. De afrit 10 uit de richting van Leiden is open voor al het verkeer. Zo ook de oprit in de richting van Leiden.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingen afsluiting N11

Uit de richting Leiden en Rotterdam:

  • Vanaf de A4 ten hoogte van Den Haag, A12 ten hoogte van Bodegraven, wordt via bebording doorverwezen over de A12 en de Goudstraatseweg N459 naar de N11 waar het verkeer zijn weg kan vervolgen.

Uit de richting Utrecht 

  • Vanaf de A12 ten hoogte van Bodegraven wordt via bebording doorverwezen over de A12 en A4 naar de N11 waar het verkeer zijn weg kan vervolgen.

De weggebruiker wordt geïnformeerd via bebording ter plaatse, via borden boven de weg en via de website Van A naar Beter.

Nood- en hulpdiensten

Tijdens de werkzaamheden kunnen nood- en hulpdiensten met aangepaste snelheid door het werkvak rijden. Hiervoor zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Bereid u goed voor

We vervangen of renoveren in Zuid-Holland de komende jaren een groot aantal verouderde bruggen, tunnels en wegen. Lees meer over de werkzaamheden in de regio Zuid-Holland op de pagina Samen werken aan een bereikbaar Zuid-Holland.

Wilt u tijdens de werkzaamheden slimmer reizen en hinder vermijden? Bereid u dan goed voor. Kijk op de website van Zuid-Holland Bereikbaar voor een overzicht van grote werkzaamheden in Zuid-Holland en voor inspiratie om slimmer en duurzamer te reizen.

Ook werkgevers of logistiek ondernemers kunnen hier terecht voor tips over mobiliteit, regelingen en efficiëntere logistiek. Zo houden we de komende jaren met elkaar Zuid-Holland in beweging.

Meer informatie werkzaamheden N11

Kijk voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of neem contact met ons op.