Werkzaamheden

A13 van knooppunt Ypenburg tot Delft-Zuid dicht in het weekend; 11 - 13 oktober 2024

Gepubliceerd op: 1 oktober 2024, 15.28 uur

Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de A13 tussen knooppunt Ypenburg tot Delft-Zuid (afrit 10) in de richting van Rotterdam. De weg is hiervoor afgesloten vanaf vrijdag 11 oktober 22.00 tot en met maandag 14 oktober 2024 05.00 uur.

Houd rekening met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Onderhoudswerkzaamheden A13

We voeren regulier onderhoud uit aan de snelwegen. Tijdens de weekendafsluiting op de A13 tussen Ypenburg tot Delft-Zuid voeren we vooral onderhoud uit aan voegovergangen, het asfalt, de afwatering via de bermen en de vangrails.

Afsluitingen A13

Afsluiting A13 is in het weekend afgesloten tussen knooppunt Ypenburg vanaf Den Haag tot Delft-Zuid (afrit 10) richting Rotterdam :

  • van vrijdag 11 oktober 22.00 tot en met maandag 14 oktober 2024 05.00 uur

Let op:

  • Voor dit weekend geldt dat toeritten of verbindingswegen eerder afgesloten kunnen zijn.
  • Oprit Delft-zuid richting Rotterdam is gewoon beschikbaar voor het verkeer.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleiding wegverkeer

Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A4 en A20 en de N470. Bij grote drukte verwijzen via de informatiepanelen langs de weg naar andere routes.

Advies aan weggebruikers

  • Pas, wanneer mogelijk, uw reisgedrag aan om hinder door de werkzaamheden te vermijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route.
  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg.
  • Houd uw navigatiesysteem in de gaten voor de actuele reistijdinformatie.

Bereid u goed voor

Rijkswaterstaat vervangt of renoveert in Zuid-Holland de komende jaren een groot aantal verouderde bruggen, tunnels en wegen. Lees meer over de werkzaamheden in de regio Zuid-Holland op ze pagina in de Samen werken aan een bereikbaar Zuid-Holland. Wilt u tijdens de werkzaamheden slimmer reizen en hinder vermijden? Bereid u dan goed voor.

Kijk op de website van Zuid-Holland Bereikbaar voor een overzicht van grote werkzaamheden in Zuid-Holland en voor inspiratie om slimmer en duurzamer te reizen.

Ook werkgevers of logistiek ondernemers kunnen op deze website terecht voor tips over mobiliteit, regelingen en efficiëntere logistiek. Zo houden we de komende jaren met elkaar Zuid- Holland in beweging.

Meer informatie A13

Kijk voor meer de actuele reisinformatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Heeft u nog  vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.