Werkzaamheden

A4: op- en afrit Hoogerheide richting Vlissingen/Hoogerheide dicht; 25 - 28 oktober 2024

Gepubliceerd op: 4 oktober 2024, 13.32 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A4 ter hoogte van Hoogerheide. Hierdoor zijn op- en afrit Hoogerheide (30) in de richting van Vlissingen/Hoogerheide en de N289 van de rotonde Antwerpsestraatweg tot de rotonde bij oprit Hoogerheide (30) richting Bergen op Zoom afgesloten van vrijdag 25 oktober 21.00 tot maandag 28 oktober 2024 05.00 uur.

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting A4

Van vrijdag 25 oktober 21.00 tot maandag 28 oktober 2024 05.00 uur is de A4 op- en afrit Hoogerheide (30) richting Vlissingen dicht bij:

  • oprit Hoogerheide (30) richting Vlissingen
  • afrit Hoogerheide (30) vanuit Bergen op Zoom richting Hoogerheide
  • N289 vanaf rotonde Antwerpsestraat tot de rotonde bij oprit Hoogerheide (40) richting Bergen op Zoom

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes A4

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via op- en afrit Rilland (31) van de A58. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Andere werkzaamheden in de regio

Van zondag 27 oktober 21.00 tot maandag 18 november 2024 07.00 uur is de hoofdrijbaan (N286) van de Tholensebrug afgesloten in verband met het vervangen van voegovergangen, barriers en asfalt. Informatie over deze werkzaamheden en de planning van de werkzaamheden vindt u op de pagina Schelde-Rijnkanaal: onderhoud bruggen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoud is weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie

Kijk voor de reisinformatie op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.